Sinead šokuje: Na webe píše o frustrácii zo sexu či po kom túži

Írska speváčka Sinead O´Connor, známa aj svojím kontroverzným správaním, tentoraz prekvapila fanúšikov na internete.

08.09.2011 05:03
Sinéad O'Connor Foto:
Speváčka Sinéad O´Connor.
debata

V sérii blogov a odkazov na Twitteri odhalila sexuálnu frustráciu a prekvapila niekoľkými vyjadreniami. Na svojom blogu vyjadrila 44-ročná speváčka explicitným spôsobom svoju túžbu po známych osobnostiach, medzi ktorými je napríklad člen U2 Adam Clayton alebo herec Robert Downey Jr.

„Som na vrchole mojich sexuálnych síl a cítim sa príliš dobre na to, aby som žila ako mníška. Navyše je to veľmi depresívne,“ napísala O´Connor začiatkom augusta. Neskôr zverejnila niekoľko odkazov na Twitteri, kde žiada mužov o väčší záujem a dokonca ich vyzýva, aby sa jej ozvali.

Speváčka, ktorá dosiahla najväčší komerčný úspech s prerobeným hitom Princa, skladbou Nothing compares 2 U, v minulosti hovorila o romantických vzťahoch s mužmi a so ženami. Za lesbičku sa speváčka označila v rozhovore pre magazín Curve v roku 2000, ale neskôr poopravila svoje vyjadrenie a v roku 2005 uviedla: „Som z troch štvrtín heterosexuálna, štvrtina mňa je homosexuálna. Predsa len mám bližšie k zarasteným typom.“

Speváčka je matkou štyroch detí, ktoré má so štyrmi rozličnými partnermi. Vydatá bola trikrát, jej posledným manželom bol hudobný spolupracovník Steve Cooney

Vyjadrenie O´Connorovej, ktoré vyvolali pobúrenie, nie sú ani zďaleka jej prvými kontroverznými aktivitami. Ešte v roku 1992 speváčka pred kamerami v šou Saturday Night Live roztrhala fotografiu pápeža Jána Pavla II., producenti sa neskôr za jej konanie museli ospravedlniť.

debata chyba

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....