Patrícia Janečková nahrala debut. Predstaví sa ako mladá diva

Najmladšia slovenská operná diva - aj tak titulujú tinásťročnú speváčku Patríciu Janečkovú. Víťazka televíznej šou Talentmania čoskoro ponúkne fanúšikom vlastný štúdiový album.

13.10.2011 15:46
Patrícia Janečková Foto:
Speváčka Patrícia Janečková.
debata

Už o pár dní uzrie svetlo sveta CD nosič s nahrávkami trinástich skladieb ako Lascia chio pianga, La Pastorella dellAlpi (Tirolese), Ave Maria, Pie Jesu, Panis Angelicus, Sancta Maria či Dvořákove Měsíčku na nebi hlubokém, Když mne stará matka a kompozícia Oskara Rózsu Deti moje.

Na albume v sprievode Orchestra Viva Musica! zaznejú pod taktovkou Oskara Rózsu najkrajšie operné árie a piesne, ale i dueto s renomovanou českou opernou hviezdou, barytonistom Adamom Plachetkom.

Súčasťou albumu je aj DVD so záznamom júlového koncertu Patricie so symfonickým orchestrom, ktorý sa uskutočnil 27. júla 2011 v rámci obľúbeného letného Viva Musica! festivalu v bratislavskej Starej tržnici. DVD dopĺňa bonusový dokument z natáčania CD, doplnený rozhovormi s Patriciou, Oskarom Rózsom a Matejom Drličkom, ako aj archívnymi zábermi z priebehu súťaže Talentmánia.

debata chyba

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...