Najsexi šou roka stojí 12 miliónov! Čím oslnia krásky v bielizni?

V stredu večer sa uskutočnila jedna z najsledovanejších módnych šou roka, výročná prehliadka značky Victoria´s Secret. Najkrajšie ženy sveta v bielizni a bikinách nie sú žiadnym lacným špásom.

10.11.2011 04:59
Victoria´s Secret Fashion Show 2010 Foto:
Záplava krásy v defilé šou značky Victoria´s Secret.
debata

Ako informovala módna stránka WWD.com, rozpočet na veľkolepú šou, ktorú s veľkým úspechom v zostrihu vysiela aj televízia CBS, je 12 miliónov dolárov. Okrem honorárov topmodeliek, medzi ktorými nechýba Adriana Lima, Karolína Kurková či Miranda Kerr, ide veľká časť peňazí na produkcii, prenájom lokácií a, samozrejme, na opulentné kostýmy.

„Tento rok môžeme očakávať priehľadné krídla vo farbe vody, Degasom inšpirovanú scénu s tancujúcimi baletkami či sochami, krútiacimi sa okolo vlastnej osi,“ píše WWD.com.

Na prehliadke 2011 nebude chýbať ani... Foto: Reuters
Victoria´s Secret Fashion Show 2010 - Alessandra Ambrosio Na prehliadke 2011 nebude chýbať ani Brazílčanka Alessandra Ambrosio.

Neodmysliteľnou súčasťou prehliadky sú aj anjelske krídla, ktoré modelky predvádzajú pripevnené na dokonalých telách. Tento rok sa ich na móle objaví 31. Kreácií dohromady má však byť až 69. Krištály Swarovski, ktoré budú použité v rámci kostýmov, krídel a topánok, je podľa WWD.com viac ako dva milióny.

Hostia pozvaní priamo na veľkolepú šou a párty a následne aj diváci pri obrazovkách sa dočkajú šesť rozličných tematických okruhov a vystúpení kvarteta umelcov. Zaspieva raperka Nicki Minaj, raper Kanye West, spevák Cee Loo Green a kapela Maroon 5.

Pravda.sk, samozrejme, nebude chýbať pri sledovaní jednej z najznámejších módnych udalostí roka. Zatiaľ si môžete prezrieť aspoň pár obrázkov v galérii z minulého roka.

Brazílska topmodelka Isabeli Fontana sa na...
Brazílska topmodelka Flavia de Oliveira na...
+18Modelka Lindsay Ellingson na šou Victoria´s...
debata chyba

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....