Brad Pitt a Angelina Jolie: Už sme rodina!

Rodinka je už kompletná a konečne spolu! Aj tak by sa dal pomenovať nedávny výlet herečky Angeliny Jolie a jej lásky - kolegu Brada Pitta, ktorí spoločne navštívili Japonsko. Dvojica sa pritom na letisku objavili prvýkrát so dvoma adoptívnymi ratolesťami - synom Maddoxom a dcérou Zaharou.

30.11.2005 12:21
debata

Na čele sprievodu, ktorí obklopovali paparazzovia a bodyguradi, kráčala Angelina. Vedľa nej držiac ju za ruku drobčil malý Maddox, ktorý pochádza z Kambodže. Len pár metrov za nimi vošiel do letiskovej haly aj Brad Pitt, ktorý na rukách držal drobnú Zaharu. Nádherné dievčatko s veľkými tmavými očami neveriacky pozeralo okolo seba, čo sa to deje.

Angelina je známa tým, že sa snaží čo najčastejšie uchrániť svoje deti pred bleskami fotoaparátov. Tentoraz však spoločne s Bradom urobili výnimku a pri príležitosti návštevy Japonska, kam prišli na projekciu hitu Pán a pani Smithovci, obaja dobrovoľne pózovali fotografom. Fanúšičky mohli nechať oči najmä na „novopečenom otcovi“ Bradovi Pittovi, ktorý rozdával úsmevy a s malou Zaharou v náručí vyzeral ako sen vystrihnutý zo ženského magazínu.

Ešte pred návštevou Japonska dvojica navštívila aj Pakistan, ktorému venovala 40 ortopedických postelí do nemocnice v Islamabáde. Tie sú určené pacientov, ktorí utrpeli zranenia pri nedávnom ťažkom zemetrasení.

debata chyba

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...