Najlepšie oblečené ženy sveta podľa Vogue sú sestry Olsenové

Nech už si o ich štýle myslíte čokoľvek, tentoraz je to oficiálne. Sestry Mary Kate a Ashley Olsenové, slávne dvojičky, sú najlepšie oblečenými ženami planéty. Tvrdí to americký magazín Vogue.

10.11.2011 13:37
debata
Sestry Mary Kate a Ashley Olsenové na titulnej... Foto: Reuters, Craig McDean
Mary Kate a Ashley Olsen Sestry Mary Kate a Ashley Olsenové na titulnej strane špeciálneho vydania magazínu Vogue- venovaného najlepšie oblečeným hviezdam planéty. Slávne dvojičky kraľujú rebríčku.

Vo štvrtok zverejnil špeciálne vydanie venované práve štýlovým celebritám a najlepšie oblečeným ženám planéty – na titulnej strane magazínu orámovaného bronzovou lištou sa objavili sestry, ktoré preslávil seriál Plný dom, filmy pre tínedžerov a neskôr aj vlastná odevná značka The Row.

Špeciálne číslo Vogue si pritom vzalo na paškál slávne sestry a v súvislosti s odevným štýlom sa zameral práve na súrodenecké dvojice. Okrem Olsenových sa v rebríčku objavili aj sestry Kate a Pippa Middletonové či Beyoncé a Solange Knowlesové.

Magazín tiež spomenul súrodenecké kvarteto rodiny Courtin-Clarins – štyri sestry a dedičky kozmetického impéria Clarins pútali pozornosť najmä v spoločenkých rubrikách. Vždy však oblečené ko zo škatuľky. „Bol to rok sestier, najpreslávenjší s Catherine a Pippou Middletonovými,“ uviedol Mark Holgate, šéfredaktor vydania najlepšie oblečených celebrít podľa Vogue.

Sestry Mary Kate a Ashley Olsenové sa stali... Foto: Reuters, Craig McDean
Mary Kate a Ashley Olsen Sestry Mary Kate a Ashley Olsenové sa stali podľa magazínu Vogue najlepšie oblečenými hviezdami planéty.

Holgate pripísal sestrám Middletonovým podiel na popularizácii šiat do pol stehna – „prikrátkych na to, aby ich mohla nosiť staršia kráľovská generácia, ale dosť dlhých na to, aby vyzerali decentne, keď si sadnete na lavičku a začnete sa zhovárať s dieťaťom“.

Práve sestry Olsenové si však vyslúžili najväčšiu slávu. „Existujú vôbec viac šik, cool a originálne sestry ako Mary Kate a Ashley? Sú neuveriteľne štýlové,“ uviedol Holgate. Obe sestry sa v minulosti niekoľkokrát objavili v rebríčkoch najhoršie oblečených žien. To však Holgate označil za „vlastne pozitívnu vec“.

„Veľmi často to robia správne a občas im to nevyjde. Ale pri obliekaní je to skvelé, vidíte tak, že šatník je ich vlastným dielom a zasahujú do svojej garderóby osobne,“ podotkol editor adresujúc slová najmä celebritám, ktoré sa obliekajú výlučne s pomocou štylistov. „A pozrite sa, čo dokázali spraviť so značkami The Row a Elizabeth and James. Sú z nich legitímne módne sily,“ doplnil Holgate.

Herečka Mary Kate Olsen stavila na čiernu.
Mary Kate Olsen prišla tiež na uvedenie novej,...
+14Herečka Ashley Olsen sa celý večer túlila k...
debata chyba

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...