Leoš Mareš sa rozišiel s priateľkou, nechal jej byt i svoje Audi

Český moderátor a spevák Leoš Mareš, ktorý je na Slovensku známy predovšetkým zo šou Česko Slovenská SuperStar, sa rozišiel so svojou o trinásť rokov mladšou priateľkou Hanou Svobodovou.

19.10.2011 14:50
Leoš Mareš a Hana Svobodová Foto:
Moderátor Leoš Mareš s dnes už ex-priateľkou Hanou Svobodovou.
debata

Moderátor pre webstránku iDNES.cz uviedol, že za rozchodom je fakt, že na seba mali málo času. Mareš začal s modelkou chodiť pred rokom a pol, rozišli sa minulý týždeň. „V poslednom čase sme sa videli veľmi málo, tak sme usúdili, že bude lepšie, keď to ukončíme,“ uviedol pre denník Blesk 35-ročný moderátor.

Svobodová môže po rozchode jazdiť v jeho aute Audi R8 a tiež bývať v luxusne zariadenom byte v centre Prahy, ktorý jej Mareš nechal. Podľa modelky, ktorá sa teraz chce sústrediť na svoju prácu, sa nerozišli v zlom.

„Budem robiť to, čo som robila doteraz. Byt mám a auto tiež, u mňa sa nič nemení,“ povedala Svobodová. Mareš sa s ňou naposledy na verejnosti objavil na svadbe modelky Ivety Lutovskej.

Odvtedy sa dvojica spoločenským akciám vyhýbala. Naopak, so svojou manželkou Monikou a synmi bol Mareš v poslednom čase pomerne často, pričom Marešová potvrdila, že rozvod neplánujú.

debata chyba

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....