Hollywood by mal odpustiť Melovi Gibsonovi, vyzval Downey Jr.

Americký herec Robert Downey Jr., predstaviteľ detektíva Sherlocka Holmesa, podporil svojho priateľa, herca Mela Gibsona, ktorý bol nedávno obvinený z rasistického správania a údajného napadnutia svojej bývalej priateľky Oksana Grigorijevovej.

19.10.2011 14:00
Robert Downey Jr. Foto:
Herec Robert Downey Jr.
debata

Podľa Downeyho si hviezda filmu Statočné srdce zaslúži dostať druhú šancu. Uviedol to novozélandský internetový server www.nzherald.co.nz.

Robert Downey si prevzal minulý týždeň v Los Angeles cenu za mimoriadny herecký výkon American Cinematheque Award práve z rúk Mela Gibsona a komentoval to slovami: „Myslím, že by ste všetci mali Melovi odpustiť a nechať ho v pokoji pracovať. Naučil ma veľa vecí, a keby som to mal zhrnúť jedným výrazom, použil by som slovo guráž. Je to človek s veľkým srdcom.“

Downey si sám v minulosti prežil veľmi divoké obdobie, keď bol zatknutý za drogový delikt a práve Gibsonovi vďačí za to, že mu pomohol vrátiť sa späť na výslnie vďaka filmu Air America, v ktorom si spoločne zahrali.

"Keď som na tom bol veľmi zle, Mel mi povedal, aby som sa nevzdával, a povzbudzoval ma, aby som znovu našiel vieru v seba. Poskytol mi okrem iného strechu nad hlavou a povedal mi, že keď prijmem zodpovednosť za svoje previnenie, stane sa zo mňa muž. Hovoril tomu, že musím takzvane objať kaktus, "spomenul Downey.

„Chcel by som preto všetky poprosiť, aby ste môjmu priateľovi odpustili, aby mohol znovu s čistým štítom pokračovať vo svojej práci, ktorú robí tak dobre,“ dodal Downey Jr.

debata chyba

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...