Úspech Šmahela na svetovej súťaži! Je piaty najkrajší na svete

Martin Šmahel vybojoval v súťaži Manhunt International 2011 pre Slovensko skvelé piate miesto. Titul Model sveta, ktorý minulý rok získal Slovák Peter Menky, putuje do Číny.

11.10.2011 16:20
Zľava: Martin Šmahel (Slovensko), Gianni... Foto:
Pätica najúspešnejších finalistov: Zľava: Martin Šmahel (Slovensko), Gianni Sennesael (Belgicko), Wang Zichao (Čína), Nelson Omar Sterling (Dominikánska republika), Truong Nam Thanh (Vietnam).
debata

Najprestížnejšia svetová modelingová mužská súťaž Manhunt International sa v utorok skončila finálovým večerom. Spomedzi 48 finalistov porota vyberala pätnásť najlepších súťažiacich, z ktorej sa určilo poradie na prvých piatich miestach.

Slovensko tento rok zastupoval Martin Šmahel. Po vlaňajšom víťazstve Petra Menkyho mal v Soule veľmi ťažkú pozíciu. Obhájiť Menkyho titul Model sveta sa mu nepodarilo. „Pred odletom som si hovoril, že postup medzi pätnásť najlepších bude pre mňa úspechom,“ povedal Šmahel, ktorý sa napokon umiestnil na piatom mieste.

„Finálový večer bol pre mňa ohromným zážitkom najmä preto, že som reprezentoval sám seba a Slovensko v krajine, kde o nás vedia tak málo. Bola to príležitosť predviesť sa medzi víťazmi národných súťaží z celého sveta a ja som sa snažil uspieť zo všetkých síl. Keďže Peter Menky vlani súťaž vyhral, bolo pre Slovensko aj piate miesto cenným úlovkom,“ povedal Martin Šmahel.

Prvé miesto a titul Model sveta 2011 si v Soule vybojoval Wang Zichao z Číny. Medzi päticou víťazov druhé miesto obsadila Dominikánska republika, tretie Belgicko, štvrté miesto patrilo Vietnamu a piate pre Slovensko vybojoval Martin Šmahel.

Model Miroslav Šmahel predviedol aj to, čo...
Slovenský Muž roka 2008 Martin Šmahel ukázal...
+3Martin Šmahel počas volejbalového turnaja Magio...
debata chyba

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....