Rakúsko sa pripravuje na svadbu roka

V susednom Rakúsku sa už čoskoro uskutoční svadba roku. Minister financií Karl-Heinz Grasser by už túto sobotu mal povedať svoje áno dedičke veľkého impéria Swarowski Fione Swarowski. Nevesta podľa informácií rakúských médií čaká s Grasserom dieťa.

21.10.2005 10:52
debata

Médiá sa neustále dohadujú, kde sa vlastne obrad bude konať. Najpravdepodob­nejšou lokalitou sa podľa nich stala Viedeň, pozvaných je zhruba sto prominentných hostí, ktorých budú zo Schwachatu priamo do jednotlivých rezidencií rozvážať luxusné limuzíny. Svedkom z nevestinej strany by sa mal stať taliasnky fotograf celebrít Massimo Gatti.

Fiona sa bude vydávať už tretíkrát. Z predchádzajúcich zväzkov má tri deti. Pred niekoľkými rokmi zažila aj intenzívny vzťah s bossom Formuly 1 Flaviom Briatorem. Ani Karl-Heinz nevstupuje do manželstva „nepoškvrnený“. Má za sebou už jedno rozpadnuté manželstvo.

Jeho druhá nevesta pritom patrí k najbohatším obyvateľom susedného Rakúska. Hodnota jej podielu v „krištáľovom impériu“ sa odhaduje na 550 miliónov eur, daĺších viac ako 250 miliónov eur má uložených v súkromnom majetku.

debata chyba

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...