Amerika verí starenke Betty White, Sheena a Hiltonovú odpísali!

Má rok pred oslavou deväťdesiatky, ale je úspešnou hviezdou. Televíznu celebritu a herečku Betty White si pritom môžu považovať aj obchodné spoločnosti a firmy.

19.08.2011 09:00
Betty White a Sandra Bullock Foto:
Dve najdôveryhodnejšie celebrity Ameriky pohromade - herečka Betty White (vľavo) a Sandra Bullock.
debata

V prieskume agentúry Reuters a spoločnosti Ipsos ju hlasujúci zvolili za najdôveryhodnejšiu celebritu v rámci reklamy a propagácie.

White získala až 86 percent hlasov v rebríčku popularity. Porazila tak aj hviezdy ako Denzel Washington (2. miesto) či Clint Eastwood (4. miesto) a Tom Hanks (5. miesto). V prvej desiatke sa za ženské pohlavie umiestnila aj herečka Sandra Bullock (3. miesto) alebo Kate Middleton (7. priečka).

Až 44 percent opýtaných sa tiež vyjadrilo, že by viac dôverovali spoločnosti, ktorú táto dáma podporuje alebo reprezentuje. Naopak, zároveň vytvorili aj rebríček nedôveryhodných celebrít. Ak by nejakú firmu podporoval Charlie Sheen alebo Paris Hilton, až 54 percent z 2012 opýtaných Američanov by takej firme nedôverovalo.

Dobre v tomto prieskume nedopadol ani herec Mel Gibson či golfista Tiger Woods, obaja preslávení škandálmi. Svoje miesto si našla aj „polepšená“ Britney Spears. Zdá sa, že na škandály speváčky verejnosť stále nezabúda.

debata chyba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...