Štyridsiatnička Hurley pózuje v bikinách, je to naozaj sexi mama!

Britská herečka a modelka Elizabeth Hurley síce už oslávila 42. narodeniny, no keď odhalí svoje telo, závidieť jej môžu aj o dvadsať rokov mladšie kolegyne z modelingovej brandže. Sexi mama 6- ročného Damiána a manželka bohatého podnikateľa Aruna Nayara pózovala v sexi bikinách vlastnej výroby, ktoré sa začnú čoskoro predávať v obchodoch.

21.04.2008 15:01
Elizabeth Hurley Foto:
Britská herečka a modelka Elizabeth Hurley navrhuje plavky už niekoľko rokov. V rámci ich propagácie nafotila provokatívny set fotografií. Povedali by ste, že táto dáma má 42 rokov?
debata

Hoci Liz navrhuje plavky už niekoľko sezón, tentoraz sa svoje meno a dizajnérske nápady rozhodla spojiť so značkou Mango. Práve v butikoch tejto známej španielskej firmy sa bude vo Veľkej Británii predávať línia Elizabth Hurley Swimwear. Nuž a kto by bol lepším objektom na reklamu sexi kúskov ako sama autorka?

Hurleyová neváhala a niekoľko rrozličných kreácií predviedla pred objektívom známeho fotografického dua Mert Allas a Marcus Piggot. Dvojica pánov je známa vďaka módnym fotografiám, v minulosti už vytvorila aj kalendár pre firmu Pirelli a fotografie s Liz Hurley patria tiež k výborne odvedenej práci.

Britská celebrita, ktorá na záberoch pôsobí o dvadsať rokov mladšie, pritom priznáva, že profesionálne retušovanie na fotografiách zbožňuje. „Byť trošku štíhlejšia a trošku mladšia mi rozhodne neprekáža,“ s úsmevom vysvetlila Hurley, ktorá sa do bikín pred objektívom vyzliekla prvýkrát po dvoch rokoch. „Patričná dávka retuše mi naozaj neprekáža, ale nesmie jej byť veľa,“ dodala. A čo všetko je dielom počítačového grafika na nových sexi záberoch? „Tmavé kruhy okolo očí alebo drobné kazy na tvári sú preč, ale verte, telo je takmer moje,“ s úsmevom vysvetlila krásna Britka.

Modelka a herečka Elizabeth Hurley na...
Elizabeth Hurley (vľavo) a Gwyneth Paltrow...
+4Pôvabnú Elizabeth Hurley v ružovom sárí...
debata chyba

+ Nezabúdajte aká je vaša pokožka citlivá, podľa toho sa správajte.
Čím neskôr sa do svojej práce pustíte tým...

+ Varte si doma sami, snažte sa obmedziť polotovary, prospeje vám to.
Každá práca vás niečomu naučí, preto sa...