Šesť týždňov po pôrode: Sexi mama Berry má späť nádherné krivky

Šesť týždňov uplynulo od momentu, ako herečka Halle Berry priviedla na svet svojho prvého potomka - dcérku Nahlu. Počas víkendu sa slávna mama objavila prvýkrát na verejnosti a vyzerala vynikajúco. Komplimenty na skvelú "popôrodnú" postavu sa na držiteľku Oscara sypali z každej strany.

28.04.2008 12:35
Halle Berry Foto:
Herečka Halle Berry má šesť týždňov po pôrode naozaj skvelú figúru.
debata

Štyridsaťjedenročná herečka sa pred objektívmi objavila na charitatívnej aukcii Silver Rose Gala a predviedla svoje dokonalé krivky v šatách s leoparďou potlačou. Mimoriadne žensky pôsobiaci model, v ktorom Halle predviedla obdivuhodný výstrih, doplnila herečka sandálkami z dielne Christiana Laboutina a zlatým náramkom (veľké foto****).

Už počas tehotenstva sa hviezda filmu Pleš príšer udržiavala vo forme jógou, plávaním a posilňovaním s ľahkými činkami. Po príchode dcérky na svet vraj svoj tréningový program o niečo zintenzívnila. „Ale rozhodne sa nemučím vo fitness-centre. Snažím sa venovať najmä mojmu malému miláčikovi,“ uviedla Berry, ktorá ešte dcéru na verejnosti neukázala. Pred časom tiež herečka uviedla, že neplánuje predať fotografie svojej ratolesti žiadnemu časopisu.

Možno sa však fotoreportéri dočkajú pri najbližšom pracovnom projekte krásnej filmovej divy. Halle sa chystá nakrúcať snímku Frankie and Alice a dcérku Nahlu vraj plánuje brať so sebou na pľac.

Herečka Halle Berry priviedla na svet dievčatko.
Šesť týždňov po pôrode vyzerá herečka Halle...
+1Herečka Halle Berry na podujatí Silver Rose Ball.
debata chyba

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...