Sexi modelka bojuje proti skleróze multiplex

Tvárou americkej kampane jednej z línií módneho dizajnéra Giorgia Armaniho s názvom Armani Exchange je brazílska supermodelka Alessandra Ambrosio. Aj preto sa dlhonohá Brazílčanka objavila v sobotu v newyorskom butiku značky a spustila špeciálnu charitatívnu akciu.

10.06.2007 18:00
debata

Desať percent z predaja každého kúska oblečenia poputuje na fond MS Society – spoločnosti vyvíjajúcej nové liečebné metódy proti skleróze multiplex. Alessandra považuje tento krok za správny, veď so svojimi kolegyňami ako Gisele Bündchen alebo Adriana Lima sa angažuje v charitatívnych projektoch. „Je to závažné ochorenie a jeho liečba či starostlivosť o pacientov je mimoriadne komplikovaná. Rada podporím vývoj nových metód,“ vyjadrila sa Alessandra.

Topmodelka by sa už tiež čoskoro mala objaviť na newyorskom týždni módy a na obálke niekoľkých magazínov. Naposledy ju mali možnosť vidieť predovšetkým pánski čitatelia magazínu GQ, v ktorom spoločne s ďalšími kolegyňami predstavila značku Victoria´s Secret – samozrejme, v luxusnej a sexi bielizni. Ambrosio je totiž jednou zo stálych modeliek, ktorá svoje dokonalé krivky „predala“ najznámejšej americkej značke.

debata chyba

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...