Krásna Bündchen sa odhalila pre Vanity Fair

Azda najkrajšia topmodelka súčasnosti - Brazílčanka s nemeckým priezviskom Gisele Bündchen je síce už viac ako rok odlúčená od svojho dlhoročného priateľa Leonarda DiCapria, ale veľká časť rozhovoru v talianskom magazíne Vanity Fair je venovaná práve jemu.

13.03.2007 10:00
debata

Na otázku, či už na hollywoodskeho herca zabudla a pustila sa do nových vzťahov, Gisele odpovedá: „A prečo by som mala na neho zabudnúť? Je to úžasný muž a sme stále v kontakte. Aby to bolo jasné, ako priatelia. Už medzi nami nie je vzťah, ale napriek tomu sa často stretávame.“

O tom, že si Gisele vynikajúco rozumela aj s matkou svojho bývalého priateľa, sa písalo často. Ona ich vzájomnú náklonnosť len potvrdzuje. „Zbožňujem Leovu rodinu. Keď ste s niekým taký dlhý čas, je úplne normálne, že sa zblížite s jeho rodinou. A tieto styky nemusia skončiť len preto, že medzi vami a vašou láskou je koniec,“ vysvetľuje dlhonohá hviezda, ktorá momentálne chodí s americkým športovcom Tomom Brady. Špekulácie o tehotenstve však vylučuje. „Nie, tehotná zatiaľ nie som. Ale budem rada, keď raz tento čas príde,“ hovorí hviezda módnej značky Dolce and Gabbana, ktorá pre talianske Vanity Fair nafotila aj provokatívny set fotografií.

Titulnú stranu magazínu zdobí len v krátkých džínsových nohaviciach, nahé prsia si prikrýva rukami. Ďalšie fotografie vo vnútri magazínu ju opäť predstavujú ako sex-symbol a jednu z najpôvabnejších modeliek.

debata chyba

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...