Madonnu uviedli do Siene slávy, publiku opäť predviedla nohavičky

Do rokenrolovej Siene slávy boli v noci z pondelka na utorok uvedení hudobníci Leonard Cohen, John Mellencamp a skupiny The Dave Clar Five a The Ventures. Najväčšou hviezdou však bola piata ocenená - speváčka Madonna, ktorú slávnostne vyhlásil jej kolega a najnovší hudobný spolupracovník Justin Timberlake.

11.03.2008 08:55
Madonna Foto:
Speváčka Madonna pred dovŕšením päťdesiatky zamierila do rokenrolovej Siene slávy.
debata

Speváčka, ktorá v auguste oslávi päťdesiate narodeniny, sa na ceremoniáli v hoteli Waldorf-Astoria objavila v čiernych transparentných šatách značky Chanel a podobne ako nedávno na filmovom festivale v Berlíne predviedla v modeli aj to, čo nosí pod ním – t.j. čierne nohavičky a na päťdesiatničku stále dokonalé nohy (veľké foto****).

Dôležitejšia však bola jej talent, schopnosť zaujať fanúšikov a prínos do sveta populárnej hudby. Madonna odštartovala svoju kariéru v 80-tych rokoch – prvá nahrávka jej vyšla v roku 1982, takže umelkyňa len veľmi tesne splnila podmienku na uvedenie do Siene slávy. Dostať sa tam môžu totiž len umelci, ktorí v hudbe pôsobia minimálne štvrťstoročie.

Madonna je však aj po dvadsiatichpiatich rokoch v biznise mimoriadne činná. Len nedávno dokončila nový album, na ktorom spolupracovala s producentom Timbalandom a spevákom Justinom Timberlakeom. Ten pri uvádzaní kráľovny popu do siene slávy urobil niekoľko vtipných narážok na jej minulosť. Madonna sa však nedala a žartovala na vlastný účet aj sama. „Musím sa spamätať zo všetkých tých príšerných účesov, ktoré ste ukázali v zostrihu,“ uviedla s úsmevom speváčka. Publiku tiež prečítala takmer dvojstranový príhovor. Nový album Hard Candy vyjde koncom apríla a už o pár dní by sa mal do rádií dostať aj prvý singel – 4 Minutes.

Madonnu do Siene slávy uviedol Justin...
Speváčka Madonna číta svoj siahodlhý príhovor.
+4Speváčka Madonna pred dovŕšením päťdesiatky...
debata chyba

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...