Paris Hilton to roztočila na koncerte 50 Centa

Povesť dievčaťa, ktorému nie je žiadna zábava cudzia Paris Hilton potvrdila aj vo štvrtok večer na koncerte v americkom meste Scotsdale. Pod záštitou magazínu 944 sa tu konalo vystúpenie rapera 50 Centa. Blondínka známa divokým nočným životom sa zabávala priamo pod pódiom. Viac foto v článku

01.02.2008 17:40
Paris Hilton Foto:
Paris Hilton sa výborne zabávala na koncerte rapera 50 Centa v Scottsdale.
debata

„Zmizni spred mojich kamier,“ zažartoval si 50 Cent na adresu Hiltonovej, ktorá sa zhruba v polovičke koncertu postavila tesne pod pódium a napokon prešla do stráženej zóny, kde tancovala chvíľu úplne sama. Paris však neodradili ani slová autora hitu Candy Shop a zábavu si užívala naplno.

Blondínka, ktorú na večierok pozval magazín 944 (Paris sa vyzliekla na obálke februárového čísla – viac tu), sa neskôr presunula do druhej časti veľkej továrenskej haly. Tam už pózovali americké celebrity pred objektívmi. Nechýbala napríklad herečka January Jones či priateľka Jima Carreyho Jenny McCarthy.

Večierok sa konal pred štartom ligy amerického futbalu Super Bowl. Športové podujatie roka sa nesie v znamení rozličných večierkov a celebrity nechýbajú. Vlastnú párty si zorganizovala napríklad speváčka Ashlee Simpson či raper Diddy. Na spoločnom koncerte pri príležitosti Super Bowl 2008 vystúpila aj Mary J. Blige s kapelou Maroon 5.

Galéria: Celebrity sa bavia pred Super Bowl 2008

debata chyba

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...