Hermiona má novú závislosť - šaty zn. Chanel

O tom, že z herečky Emmy Watson alias Hermiony z príbehov o Harrym Potterovi vyrástla ozajstná fešanda, niet pochýb. Navyše sa však táto mladá dáma prezentuje na verejnosti čoraz častejšie aj vycibreným módnym (a finančne dosť náročným) vkusom. Premiéry piateho príbehu absolvovala zásadne v šatách značky Chanel!

10.07.2007 10:02
debata

Sedemnásťročná Britka sa na londýnskej premiére objavila v tmavomodrých šatách s brošňou z kolekcie haute couture (na obrázku vľavo), ktorá bola určená na rok jeseň a zimu 2006/2007. Model, ktorého cena sa odhaduje na približne stotisíc korún, však dostala zapožičaný z dielne značky Chanel.

O dva dni neskôr sa už plavovlasá Hermiona usmievala do objektívov v Los Angeles a opäť predviedla roztomilý model najslávnejšej francúzskej značky. Biele šaty pošívané korálkami a polodrahokamami (na obrázku hore)vytvoril nemecký dizajnér Karl Lagerfeld v rámci kolekcie na jar a leto 2007 a svoju premiéru zažili už minulý rok na jeseň v Paríži.

Z dielne Chanel pochádzali tiež zelené šaty, ktoré Emma predviedla na prvej tlačovej konferencii pred troma týždňami v Londýne a čierny model, ktorý si zase obliekla do televízneho štúdia na rozhovor minulý týždeň v piatok. „Vedenie Chanelu bolo ku mne veľmi pozorné a ponúklo mi na zapožičanie množtsvo vecí. Iné som si rovno kúpila a dostala som ich so zľavou,“ vysvetľuje Emma.

„Moja mama zbožňovala nosiť Chanel, ja mám rada aj iné značky. Myslím si, že napríklad Chloe tvorí úžasnú módu, tiež Alberta Ferretti a AgnesB a na čo nikdy nedám dopustiť budú tenisky značky Converse,“ hovorí s úsmevom mladá módna maniačka. Nuž, nakupovať jej s príjmom je v podstate hračka. Doteraz si Emma za každý diel Harryho Pottera pripísala na konto niekoľko miliónov dolárov.

debata chyba

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....