Modrovský ďalšiu kráľovnú tanca nevytrénuje, Gunčíková skončila

Jedinou súťažiacou, zastupujúcou v Let´s Dance Českú republiku, bola speváčka Gabriela Gunčíková. V piatok večer sa však musela rozlúčiť.

15.10.2011 08:45
Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský
Speváčka Gabriela Gunčíková a jej tanečný partner Peter Modrovský.
debata

Práve plavovláska, ktorá skončila strieborná v súťaži Česko Slovensko hľadá Superstar 2, a jej tanečný partnet Peter Modrovský dostali najmenej diváckych hlasov a to ich odsúdilo n odchod z tanečnej súťaže.

Verdikt bol prekvapivý, keďže Gunčíková bola vôbec prvou celebritou, ktorá v šou získala známku desať. Za piatkovú sambu síce také dobré čísla nepadali, ale objavili sa aj páry s horším hodnotením poroty. Zaúradovali však diváci a poslali domov práve mladučká dámu so zlatom v hrdle.

„Chcem sa poďakovať najmä televízii za príležitosť tancovať v slovenskom Let´s Dance. Ďakujem aj Petrovi a všetkým divákom, ktorí mi posielali esemesky. Teraz budem mať viac času na nahrávanie nového albumu a dám sa zdravotne do poriadku,“ lúčila sa Gunčíková.

Zaujímavosťou je, že práve Modrovský sa môže pýšiť až dvoma partnerkami v minulých sériách šou, ktoré doviedol k absolútnemu víťazstvu. Od piatka je však jasné, že k Zuzane Fialovej a Nele Pociskovej sa Gunčíková nepridá.

Piatkové kolo priniesli prekvapivý prvok v podobe zmeny porotcu. Za Daru Rolins zaskakoval Juraj Mokrý – víťaz tretej série šou. Rolins sa musela zúčastniť na dohodnutom koncerte.

debata chyba

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...