Najmladšia z Olsenovcov: Na premiére žiarila, bude i na Oscaroch?

Jej sestry sú svetoznáme celebrity a šikovné podnikateľky, ona je podľa kritikov najmä veľmi talentovaná herečka. Elizabeth Olsen uviedla na festivale v New Yorku, za ktorý už padlo pár tipov na jej oscarovú nomináciu.

13.10.2011 19:00
debata
Herečka Elizabeth Olsen v šatách značky... Foto: SITA
Elizabeth Olsen Herečka Elizabeth Olsen v šatách značky Alexander McQueen na premiére filmu Martha Marcy May Marlene v New Yorku.

Snímka Martha Marcy May Marlene pojednáva o dievčati, ktoré sa dostane do spárov sekty a snaží sa z nich vymaniť. Uviedli ju už na festivaloch v Toronte aj v Cannes. Ako prezradila hlavná hrdinka, film videla už dvakrát. „Práve v Toronte a v Cannes. Nemyslím, že si ho ešte raz pozriem,“ s úsmevom uviedla na newyorskom premietaní, ktoré bolo súčasťou programu tamojšieho festivalu.

Olsenovú pritom neobdivovali prítomní len pre jej výkon, ale aj skvelý vkus. V čiernych šatách od Alexandra McQueena so zlatým pásom a nariaseným golierikom vyzerala mladá hviezda a mladšia sestra dvojičiek Mary-Kate a Ashley Olsenových očarujúco a patrične dramaticky. Módni nadšenci si v nej našli novú ikonu.

Ak sa potvrdí spomenutá nominácia na Oscara, dizajnéri sa určite začnú predbiehať v tom, kto oblečie éterickú blondínku. Nuž, ale možno budú mať šťastie práve sestry a ich módna značka The Row. Lizzie, ako herečku familiárne označujú americké médiá, im už párkrát reklamu spravila.

Herečka Elizabeth Olsen v šatách značky...
Herečka Elizabeth Olsen v šatách značky...
Herečka Elizabeth Olsen s kolegom Hughom Dancym.
debata chyba

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....