Pri tejto kráske sa Harry Potter zľakol erekcie!

Vo štvrtom filmovom stvárnení príbehov o Harrym Potterovi absolvoval herec Daniel Radcliffe svoj prvý filmový bozk. Snímka December Boys, ktorá mala vo štvrtok premiéru v Los Angeles, mu poskytla príležitosť na prvú sexuálnu scénu. S hereckou kolegyňou Teresou Palmer.

07.09.2007 16:19
debata

Denníku The Guardian sa predstaviteľ Harryho Pottera zdôveril, že pred nakrúcaním s krásnou blondínkou mal poriadny strach. „Teresa je krásna žena a tak som sa trochu obával určitých mužských záležitostí…veď viete, čo myslím – erekcie,“ prezradil osemnásťročný Brit. „Ale v každom prípade takáto práca vôbec nie je zábava. Už len bozkávať sa s niekým pred kamerou mi vôbec nie je príjemné,“ dodal.

V takom prípade totiž podľa britského herca nezáleží na tom, aká krásna herečka pred ním stojí, vždy ide o sterilnú a chladnú záležitosť. „Niekto kontroluje uhol kamery, iný vám nastavuje svetlo do tváre. To naozaj nie je žiadna príjemná scenéria na bozky,“ vysvetlil Radcliffe. Doplnil však tiež, že ako správny herec je na sex a ľúbostné scény pred kamerou pripravený. „Povedia mi, budeš súložiť, tak budem. Som predsa herec a hrám podľa scenára,“ uviedol.

Ako dopadla scéna s kolegyňou Teresou slovenskí diváci uvidia možno o niekoľko mesiacov. Zatiaľ im musí stačiť „slávny bozk“ z filmu Harry Potter a Fénixov rád.

debata chyba