Herečka Soňa Norisová je opäť v zajatí mužov

V seriáli Zlomok sekundy hrá Soňa Norisová záchranárku. V reálnom živote by si na takúto profesiu netrúfla.

20.10.2011 17:58
Soňa Norisová Foto:
Herečka Soňa Norisová.
debata

Herečku Soňu Norisovú môžu diváci momentálne sledovať v úlohe sympatickej lekárky-záchranárky Sandry Siráckej v seriáli Zlomok sekundy. Pred kamerami sa ocitla v čisto mužskom kolektíve. Ako sa v tejto pozícii cítila? „Musím povedať, že som na takéto nakrúcanie už zvyknutá. Aj v seriáli Mesto tieňov som bola jediná žena a nijako mi to nevadilo, priam naopak, cítila som sa dobre,“ prezradila.

Seriál jej umožnil spoznať pre ňu doposiaľ neznáme prostredie záchranárov. Lekári totiž pôsobili ako konzultanti pri nakrúcaní, aby scény vyzerali dôveryhodne. „Sú to skvelí ľudia, o ktorých môžem povedať, že svoju prácu berú ako poslanie. Boli zasahovať napríklad na zemetrasení postihnutom Haiti a ich prácu môžem opísať slovom obdivuhodná,“ vyjadrila sa herečka a priznala, že ona by na niečo také odvahu nemala. „Neviem si predstaviť, že by som sa ocitla v situácii, kedy by som musela zachraňovať napríklad ťažko zranené dieťa.“

Okrem spomínaného seriálu si Soňa Norisová zahrala aj v novom českom filme Davida Ondříčka s názvom Ve stínu, ktorý sa odohráva v období päťdesiatych rokov. Jej hereckým partnerom je niekoľkonásobný držiteľ Českého leva, herec Ivan Trojan. Snímka bude mať onedlho premiéru.

debata chyba

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...